2012. október 28., vasárnap

Frankfurt

Hát nem értem el az óriásgépet... Még business class utasukat sem várták meg, pedig időre pontosan 10.15-re odaértünk a másik sorstárssal aki még Bangkokból Sydney-be ment.. És pedig a tüdőmet is kiköptem, mire lefutottam A valahányból B 23-ba a több mint 3 kilométer távot tegnap este 10 órakor. Aztán hosszú sorok és ügyintézés. Kaptam szállodába szobát, vacsorát, reggelit és majd este ugyanezen időre járatra új jegyet. Szoba jó volt, vacsora is meg a reggeli is, viszon hétfő délután odaérni már nem annyira ... Reggel 7 órakor már megint a reptéren ügyintéztem. Kaptam délelőtt 11 órára jegyet Rómába, majd onnan Bangkok. Így, ha minden jól megy hétfő reggel 6 órára ott leszek, és egy zuhany és üzleti öltözet után mehetek is majd tárgyalni ....

Tegnap este ez készült el:3 megjegyzés:

  1. Hihetetlen vagy , hogy ilyen helyzetben is képes vagy öltögetni, én még nyugton ülni is képtelen lennék az idegtől :-)
    Így sok himzés elkészül majd.

    VálaszTörlés
  2. Emese Hi, I wish for a Sunday happy. Her embroidery was beautiful. Girl goes there on my blog to make a little visit because I finished sewing the raspberries that you gave me. A hug.

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online