2011. november 27., vasárnap

Tralala és szárnysuhogás megint /Tralala and Xmas prep again

Tegnap délután elkészült fele ennek a nagyon szép mintának:
Yesterday afternoon I stitched half of this very nice pattern:


32 count Zweigart Raw Linen,
2x2 Atalie and DMC threads

Ma remélem befejezem a másik felét is...
És utána biztos meghímzem Fein Floba anyagra minibe is !!! : ))

Today I hopefuly finish the other half as well.. 
and then I plan to stitch it again in small on Fein Floba !!!  : ))

Szárnysuhogás témában:
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves megjegyzéseket!
Minden évben legalább két tucat ajéndékkal készülödök az Ünnepekre, így időben el kell kezdenem...  Kell legalább 10 a családba a Karácsonyozáshoz (nekem ugyan csak a szüleim és bátyám vannak itt az országban, de Imi részéről nagynénik, nagybácsik, unokatesók, legalább egy tucatnyian összejövünk minden évben együtt ünnepelni) Aztán kell másik 10 a barátnőimnek akikkel szintén minden évben ünneplünk és ajándékozunk, és kell másik 4 ami képeslapként+csomagként külföldre utazik mamának+tatának, nagynéni és nagybácsiéknak, külföldi barátnőnek. És még munkába is húznom kell és készíteni valakinek valami szépet  : )
Így aztán ennyi ajándékot időben év közben el kell kezdeni beszerezni. Külön 'ajándékgyűjtő' óriásdobozom van a kamrába amibe gyűlnek év közben a vásárolt dolgok  : ) Nem szeretek decemberben az utolsó hetekben/napokban vásárolni, amikor óriási a tömeg a boltokban és nem is talál az ember már azt amit szeretne.. (van amikor már januárban megveszek valamit és Imi nevet rajtam, de aztán én is rajta amikor utolsó nap Karácsony előtt még megy vásárolni  : ) )
December elején olyan jó elővenni a nagy dobozt és kivenni belőle legalább 3/4-ét már az ajándékoknak! Mindenkiét külön pakolgatom-rendezgetem, átnézem kinek mi hiányzik és mit kell még beszerezni, mert azért nincs meg minden így sem...   : ) 

Múlt héten például vásároltam 2 tucat hóemberes bögrét  (nem hagytam ott egyet sem a boltba) és azt kérdezte az eladó, hogy mit kezdek ennyivel? : ) pedig csak 10 csomagba szánom, nem is mindbe!  : ))

Ami miatt azért szomorkodom és bánkodom, hogy eddig minden évben mindenkinek készült kisebb-nagyobb hímzés is a csomagba, idén sajnos ez elmarad...... nem akarok senkivel sem kivételt tenni, huszonnégyre pedig most már nincs annyi idő... nem kezdtem el még a nyaralás alatt mint tavaly... de majd jövőre!  : )

Helyette idén végre lesz pár hímzett dísz a mi karácsonyfánkon :)
24 biztos nem lesz, ha mégis, akkor lehet, hogy nem a fára, hanem a csomagokba kerül mégis?!.....


Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online