2010. március 15., hétfő

Cenina Rendelés és hétvégi apróságok

Szeretném az összes elkészített xszemesem képét feltenni ide, de nagyon lassan haladok..  Több mint 3 évet kell behoznom..  A legelsőkről még képek sem mindről készültek, sokat elajándékoztam..  A képekből sok nem túl jó minőségű...  Ami még nálam, azt majd lefényképezgetem újra hétvégenként amikor süt a nap.
Eldöntöttem, hogy tervezők szerint haladok. És az újdonságokat keverem majd a régiekkel, addig amíg elkészülök. Mivel csak hétvégén és kb1-2 órát fogok erre rászánni,  lehet hogy év végéig tart majd, de nem adom fel : )
Ez a hétvége, mégha 3 napos is, nagyon rövid volt. Vasárnap este - ma reggel újraszerkeztettem a blogom kinézetét, nem tökéletes de programozási tudás hiányában eddig jutottam, majd ha még okosodtam, folytatom : )
Mire ebéd után elkezdtem és belelendültem a fényképezésbe, elbújt a napocska - így egyelőre ennyi jövő hétvégéig.
De mielőtt elbúcsúzom mára, megmutatom még mit hozott a Cenina posta pénteken és mi készült a csomagban érkezett mintákból és fonalakból szombaton és vasárnap:


A Heart in Hand Hosszúlábú 32count-os hímzővászonra DMCvel készült (felső harmada a talin:) )
 A Lizzie Kate Naptár  10cm-es natúr vászon banneranyagra eredeti WDW és TGA fonalakkal

Hiába, a múlt heti havazás miatt még mindig jólesett hóembert hímezni  : )
De most már folytatom a februárral, majd a márciussal és a nyuszis  2 kép fog még következni, ha nem változik közbe a sorrend  : )) Mert a Marie Suarez gyönyörűség is nagyon csábít és sok más még meglévő is..
Megyek is hímezni, ma még nem volt tű a kezemben reggel óta..

Sziasztok és jó hímezgetést mindenkinek, Emese.

A Festa del Ricamo és Marie Thérése Saint Aubin

Említettem a Festa del Ricamo-t az előző bejegyzésemben - ezzel folytatom.

Tavaly Adél segítségével megismertem Marie Thérése Saint Aubin szépségeit. Mindketten vásároltunk jó pár könyvet tőle és hímezgettünk is egy két apróságot belőlük. Amikor megtudtuk, hogy a Casa Cenina Festa-ján ott lesz, gondolatból ötlet lett, ötletből terv és tervből gyönyörű valóság - pár napos olaszországi kirándulás hármasban Adéllal és Andival és persze a Festa meg találkozás Marie Thérése-el : ) Adél feltett pár képet még tavaly nem sokkal miután hazaértünk, én most pár másikat mutatok meg -- felejthetetlen élmény volt!


 Az én könyveim:
Elkészült apróságok:
32 count vásznakon,  1x 1,  1 szállal








Postás Manó és Nyúl koma keretezve

Elkészült a keretezés, postás manó ugyanolyan keretet kapott mint a többi manókák:

eredeti készlet: anyag 36count natural linen, 2 x 2, 2 szállal
kivéve manó arca és keze 1x1, 1 szállal




Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online