2010. március 21., vasárnap

Tralala Duo Printemps tyúkocskája és a Lizzie Kate naptáram egy hét után

 Ez a hétvége is elrepült. A szombat vásárlással a piacon, sok mosással és tavaszi nagytakarítással telt. Nagyon jó idő volt, élveztem a munkát - főleg a friss illatos és tiszta lakást a nap végén. Az ágynemű és a kanapé-takaró már kora reggeltől kint lobogtak a tavaszi szélben és napsütésben, az ablakpucolással is bejött a friss tavasz a lakásba és kedvem támadt átültetni a szobai növényeket és új virágokat meg földet vásárolni a virágládákba is, de ezek végül már nem fértek bele a napba. Viszont a fonaltartó dobozaim, a minta újságjaim és könyveim meg a hímzett fedelű és a hímzésre váró üres fedelű 2 fadobozom is új helyet kaptak a lakásban. Délután fél 5-kor abba kellett hagynom a munkát és zuhanyoztam meg öltözködtem, készülödtem, mert Imi jött az iskolából és névnapi buliba mentünk. A buli nagyon jó volt, majdnem éjfélig maradtunk, ezért aztán ma-vasárnap későn ébredtünk. A szokásos hétvégi kora reggeli hímezgetés amíg Imi is felébred és reggelizünk elmaradt... Helyette reggeli után elmentem gyöngyöt vásárolni, hogy befejezzem a szépséges Tralala  Duo Printemps tyúkocskát aminek mintáját Ágitól  kaptam szerda este és csütörtökön este már el is kezdtem hímezni, félbehagyva a Lizzie Kate naptáram márciusát és megvátoztatva az egy héttel ezelőtti sorrendem is amit persze egyáltalán nem bánok   : )
Mivel ebéd után elmentünk a Széchenyi fürdőbe is Imivel, már megint lement a nap mire elkészültem és lefényképeztem a művem - életem első szalagos-gyöngyös képecskéjét:


eleje fehér hátulja flax 35 count-os Edinburgh Zweigart vászon,
otthon talált zöld szalaggal és Rico és Mill Hill gyöngyökkel
 

És ime a naptáram is, itt tartok most. Ma este még befejezem a feliratot és aztán elteszem, mert az áprilishoz és a további hónapokhoz  még nincsenek meg a fonalaim.

Ígéretem szerint régi Tralaláim is felteszem és mutatom amint végre napsütésben veszem majd elő a fényképezőgépem.. talán jövő hétvégén. Addig is, a sok nyuszi közül vmelyik sorra kerül a jövő héten.

Tehát mára ennyi, jelentkezem egy hét múlva.

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online