2010. augusztus 5., csütörtök

Költözés, Campona és egyebek / Moving, Campona and others

Nem tűntem el csak jó pár nap kellett amíg a káoszt legalább kicsit sikerült rendszerezni...   : )
Pénteken apu jött a nagy autójával reggel és egész nap dobozokat cipekedtünk a régi lakásból az autóba majd az autóból be az új lakásba...
Késő este még csak matracon, de már az új lakásba aludtunk / Imi nagyon ígérte, hogy ha mást nem is az ágyat még összerakja lefekvés előtt, hogy ne csak a matracon aludjunk - de mire az utolsó fuvart is lepakoltuk az autóból, még a kemény földön is elaludtunk volna  : ) 
Szombaton aztán otthonhagyva a hegyekben álló dobozokat és rumlit, mentünk korai ebédre Imi anyukájáékhoz onnan meg családostúl 5ösbe ki a Camponába a Keresztszemes Kiállítást megnézni na meg Érde még én anyukámért is, hogy aztán mind ott legyünk a megnyitón és tapsoljunk a díjazottaknak.
És én is díjazott lettem !!!!
Nagyon meglepődtem, egyáltalán nem is számítottam magam esélyesnek hogy díjat kapjak. Nem vittem egyáltalán nagy képeket és a 2 közepes mellett a csak tölteléknek vitt kis apróságaim közül  -- a dobozt díjazták !!! (Így aput is aki a dobozt pácolta, nem is tudom mit is adjak neki a hímzős ajándékaim közül  : )) )

A díjként kapott szépségeim holnap reggel fotózom és pótlom ide azt a képet is

És remélem Nina nem haragszik meg, hogy népszerűsítem a csodaszép képeit amiket a Kiállításon készített, aki nem tud elmenni, virtuálisan itt megteheti
http://picasaweb.google.hu/ninocska2/CrossStitchExhibition2010Budapest#

Nagyon nehéz lehet a zsűrinek dönteni, én biztos nem tudnék különböző témájú és méretű és ízlésű képek közül 1-2-3 díjat és további pár díjazottat választani - szerintem mindenki díjat érdemel és gratulációt aki oda kivitt bármit is, és nemcsak lányok-aszonyok, hanem gyerekek és férfiak is !

 Költözés újra:
Vasárnap a konyhai dolgokat nagyjából bepakoltam a helyükre és még finom ebédet is főztem az új sütőbe, aztán délutánra már tényleg meglett az ágy és a gardróbszekrény és bekerültek a ruhák egy része is a helyükre (több szekrényt kell még venni....  -- apu azt mondta mikor az autó tele lett csak ruhákkal pénteken, hogy lehet menni szombat reggel a piacra  velük : ))
Iminek nehéz hete volt, hét közbe jóformán semmivel nem haladtunk..
Még van egy -két bútor összeszerelni való, de kéne venni is még ..
Én próbáltam innen -oda tenni dolgokat, de azért még sok minden van halomba mindenfele.
De megint jön a hétvége és lesz munka újra bőven.
8 ablakra kéne függönyt venni és úgy érzem ez nagy kihívás lesz - legalább akkora mint hogy milyen nappalibútort és sarokkanapét vegyünk..
De viszont ha minden jól megy egy hét után végre holnap megérkezik a hűtőnk és a mosógépünk is  : )
Mnden nap munkába vittük hűtőbe a bevásárolt dolgaink , jó lesz végre otthon hűteni újra -- nagyon vágyom már egy jó hideg görögdinnyére !!   : ))

És jó lenne már a sok dobozban valahol meglelni a tűm is  : ) (na jó, tudom, melyik dobozban van, csak épp sok egyéb tennivaló is van még mint hogy leüljek hímezni...)

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online