2010. április 9., péntek

Húsvét után / After Easter

Vége a Húsvétnak, ideje lecserélni a tojásos-csibés ünnepi öltözetet egy szép tavaszira. Levettem életem első összeszerkesztett képét is és feltettem a másodikat, otthoni (Érdi) és itthoni (Bp-i) kertecskéink virágainak mozaikját (van elrendezési logika, könnyen rá lehet jönni : ) ) , de azért még a tojásokat itt is megörökítem:

Easter is over, time to replace my blog's background to a new one. I also replaced my life's first compiled picture with the second one: flowers from my gardens of my two home (Erd and Budapest) (the flowers from the window-boxes of our apartment are in crisscross with the ones from the garden of my parents house : ) )
I put the picture of the easter eggs here, just for keeping them visible for future also.

Gedeon még nem készült el a héten, a szeplős bundája van már csak hátra, nemsokára mutatom, lehet még ezen a hétvégén. Holnap pedig majdnemkészen mindenki láthatja majd élőben az xszemes talin aki ott lesz : )

Gedeon is not yet finished, I will show hopefully by end of this weekend still, once ready.
On Saturday though, anybody who will come to the cross-stitching get together in Budapest will see the almost finished work in real life as well.   : )
Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online