2011. március 27., vasárnap

Sokminden / Lots of things (képek újracsatolva)


 Valami miatt a képek nem töltődtek be - ezért újracsatoltam őket.

Megint véget ért egy hét - egy nagyon munkás hét...
Amerikából nagyvezetők jöttek hozzánk látogatóba, hétfő este üzleti vacsorán voltam, utána még éjfél utánig dolgoztam.. Kedden egész nap a tárgyalóban ültem, bemutattam az osztályunk munkáját és másokét is végignéztem - végighallgattam.. Utána egy újabb éjszakát már nem tudtam végigdolgozni, így inkább másnap keltem korábban és jött egy következő hosszú nap.. Április 1-től új munkám lesz, ezért az átadás-átvétel nagyon lefoglal (egy új csapatot kapok a meglévő helyett), mellette pedig a napi munka is még, és közeleg a negyedév vége is, ami mindig kemény a gyártás és a gyártást kiszolgáló osztályok számára........
Na de örülök, hogy végre megállíthatatlanul jön a tavasz!
És hogy tele vagyok energiával,tervekkel és hímzésekkel  : )
Hímzésekkel még túl sokkal is (a bőség zavarában szenvedek többször is), főleg ahhoz képest, hogy a szabadidőm és energiám amit erre tudok szánni az most nagyon szűkös...de nem adom fel, még ha ülve is elalszom és még ha nagyon késő is van, akkor is bökök legalább 10 -15 percet hétköznap is   : )

Szerdán a meglévő csapatom elbúcsúztatott, kaptam tőlük egy csodaszép Thea Gouverneur készletet.
Egy négyes sorozat egyikét amit még nem ismertem   -  nagyon-nagyon megörültem neki! 
Annyira, hogy legalább egyet még biztos elkészítek majd mellé párnak   : ))
és annyira, hogy este egyből el is kezdtem hímezni  : )))
 Eddig jutottam vele:

Múlt hétvégén vendégség volt nálunk: Imi anyukája Kati néni, élettársa Sándor és Sándor nővére Edit voltak nálunk. Edittől kaptam egy szép virágot és a sok mintanézegetés után múlt vasárnap este elkezdtem a Spring Fling BBD mintát, a már elkészített Easter Parade mellé párnak.
De csak a keret háromnegyedéig sikerült tegnapig jutni vele, a keret maradék része tegnap Sándornál készült el ebéd után, a belsejét pedig ma reggel böktem bele:
 35 count Cream Zweigart linen 1 over 2x2

A nyuszis  már tavaly elkészült és ha kész lesz a virág is  - mindkettő keretbe kerül majd:
 35 count Cream Zweigart linen 1 over 2x2

És ezt kaptam Edittől:

És ha már virág, mutatom azt is amit Imitől kaptam nőnapra:


És akkor a kertem is. Tegnap kihasználtam az eső előtti még jó időt. (De az is lehet, hogy az időjósok tévednek és nem is fog esni - mert még mindig vasárnap is szép az idő..)
Reggel szerszámokat hoztam Érdről és virágokat is kaptam az otthoni kertből, aputól és anyutól.
Ebédre Sándorhoz mentünk Imivel utána pedig a Kertészetbe is elmentünk és ott is vásároltunk még pár szépséget. Aztán  mikor hazaértünk, egyből nekiláttunk kertészkedni. Felkapáltam és elgereblyéltem az ágyást amit apu ősszel felásott nekem a kertből és beültettem fűszernövényekkel és virágokkal, ilyen lett:
(majd mutatom még ha jobban kizöldül és kivirágzik  : ) )
És a virágzó nárciszaim, jácintjaim, ibolyáim:


És végül azt se felejtsem el megemlíteni, hogy múlt hét pénteken délután találkoztam Andulkával   - ő már írt róla a saját blogjában - odaadtam neki a nyereményét és én is kaptam tőle egy doboz Raffaello csokit (aminek már csak az üres dobozát tudnám mutatni  :) nagyon finom volt, köszönöm szépen!), hímzéseket mutogattunk egymásnak és jót beszélgettünk. Örülök, hogy egy újabb blogbarátnőmet ismertem meg megint élőben is : )
Vero, te ne haragudj, hogy veled még nem tudtam megszervezni a talákozót, de remélem nemsokára mi is össze tudjuk hozni és megismerni egymást !

És mindkettőtöknek nagyon köszi az "egy jó szót"  !!!!


Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online