2011. október 2., vasárnap

Budapest - New York

Tegnap reggel egy előző napi hosszú munkanap és negyedévzárás után, meg otthon utána még Imi szervezte hajnalig tartó osztálybuli után-mellett pakoltam és rohantam a reptérre.. Jó sok késéssel érkezett és aztán indult vissza a gép, így valamikor hajnali 3 óra volt otthon, mire benyitottam New York-ba a szállodaszobámba és megláttam az ágyam.. Nagy lelkesen még lefotóztam, de utána feltenni és írni már ne volt erőm, eldőltem aludni ...
Most már reggel 7 óra van itt, kialudtam magam és mutatok pár szép bárányfelhőt az útról és az első szobám ezen a körúton. Aztán ha jobban kisüt a nap, megmutatom, mire volt elég a több mint 8 óra repülőút is   : )
Utána pegig irány majd a város !!!!

 Ablaknál ültem és sok szépet láttam mert tiszta volt az ég és sütött a nap. Budapest csodás volt fentről, aztán a Dunakanyar, majd Francia ország és Anglia partjai ragadták meg a figyelmem: a Calais-Dover csatorna szuperül látszott, utána meg az Atlanti Óceán végtelenje, annyit néztem, hogy mintha még bálnákat is láttam  a vízben  : ) Aztán megint Boston alatt Rhode Island partjai után felismertem Old Mystic kikötőjét ahol homárt ettem és ahol Iminek az Aquarium-ból Mystic Connecticut feliratos pólot vásároltam a  onnan végig New York-ig néztem a tengerpartot és ismertem fel a helyeket amerre már jártam - de csak a bárányfelhőket örökítettem meg, imádom őket:

 
 

Bejelöltem merre fogok menni: New York: Poughkeepsie és Armonk
onnan Washingtonon át Raleigh / North Carolina
onnan vissza Washingtonon át New York és haza.

és akkor az első számú szobám:
Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online