2010. november 28., vasárnap

Sűrű hét / Busy week

Befejeztem: 2 Lizzie Kate-et, 2 Mosey'n Me-t, 2 LHN-t és a SWAP ajándékom is.
Voltam keretezőnél: 
Miután befejeztem a Mosey'n Me Merry Xmas hosszú orrú mikulásom még hiányzó negyednyi szakállát, ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy azonnal elvigyem bekereteztetni : ) Ha már mentem, elvittem a Boo Crew-t is és még pár ajándékba készült régebbit (amik még nem kerültek keretbe és emiatt nem kapták még meg azok, akiknek készültek) 
A mikulsának és a szellemeknek párnázott keretezést kértem, ilyet még eddig nem - így nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz mindkettő- meg az összes többi is : )) 
Voltam Meseboltban:
A Lizzie Kate Santa és Snowman-hez illetve a még tavaly meghímzett Leggy Snowman-hez anyagok kellettek, hogy zsákocskák készüljenek belőlük. Találtam nagyon szép hozzájuk illő pirosat a zsák szájának és barna, mályva illetve rózsaszín egyszínűeket belülre. Ééés egy csodálatos négyzetmintást is láttam, amiből már csak egy kis darabka volt és azt is megvettem -- karácsonyfa díszeknek !!! 
Voltam Hobbyboltban:
Vásároltam egy téglalap alakú fadobozkát, a Tralala 4 évszakhoz közepes méretű négyzet alakúakat még vadászom.. (legalább 5 db de inkább 6 db közepes kéne és nem szeretném a 3 darabos készleteket ennyiszer megvenni.. a nagy biztos elfogyna előbb utóbb, de a kicsikből már most is van pár elfekvő darab..)
Voltam Éva kézimunkaboltban:  
Először is találkozni szerettem volna Andival, Ágival és Böbével mert megérkezett egy újabb Ceninás rendelés adag - és végül legalább Ágival sikerült is   : )  (Andival meg szintén, csak másnap  : ) )
Nem volt konkrét vásárlási tervem az Évában, mint Áginak is - csak egy fonal kellett. A rég óta elfogyott 3371-es DMC fonalam akartam pótolni, és azért kiváncsi voltam  a 40%-os kedvezményre is. Sajnos még mindig nem nagyon van 28-asnál sűrűbb anyaguk, egy 32-es natúr lenvászon volt - abból kértem egy kis darabkát. (meg vettem egy 28-ast is, hátha 1x1-nek vmire kell majd..) De viszont találtam szép ezüst színű zsínort a karácsonyfadíszeimhez is!
Szereltünk: apuval könyvespolcot, zuhanyfalat, zuhanyrudat, üvegpolcot és törülközőtartót.
Voltam vendégségbe: Imivel névnapot és szülinapot köszönteni Kati néninél és Sándornál és nagyon finom ebédet enni   : )) 
Voltam anyunál varrni:
Mindezek után ma az egész napot otthon töltöttem és "anyu ugye van egy kis időd varrni nekem?"-ből órákig tartó "ezt így varrd meg azt úgy varrd meg még ezt is vardd kérlek meg" lett. Először is, a négyzetes anyagvégből meglett a 44! db karácsnyfadísz -- már csak kifordítani, vasalni, kitömni és a kihagyott lukacskákat kézzel bavarrni kell, hogy mind készek is legyenek!  : )))
És elkészültek a zsákocskák is !!! Holnap mutatok képeket a készre varrott elkészült darabokról, ma egyelőre csak ezek vannak, varrás előtt még reggel fotóztam:
 
 




Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online