2010. október 2., szombat

Dátha és otthon - Cold and home (edited- added pics)

Két hete ledöntött a lábamról a dátha és pár napos "házipatika" után ami nem igazán segített rászántam magam és elmentem dolkihoz aki aztán egy jó adag antibiotikumot és egyéb gyógyszereket parancsolt belém, majd egy újabb hét után a szűnni nem akaró köhögésemre még köhögéscsillapítót is felírt és azt mondta most már szépen 'tisztulok' egyebet nem kell szednem már. Csütörtökön amikor mondta még egyáltalán nem éreztem, hogy így lenne magam is - ma az első nap amikor végre úgy érzem tényleg kicsit jobb...


I was down with a cold for the last two weeks, the doctor prescribed lots of medicines to take and now finally I start to feel better...

Múlt hétvégén apu hezitált, hogy jöjjön segíteni újra szerelni  vagy inkább ne nehogy elkapja tőlünk a bacikat, merthogy Imi is beteg volt. Igazából ő kezdte és előző szombaton már nyomta az ágyat, bevásárolt a gyógyszertárba aztán hétfőtől egy hétig vezetőképző tréningre ment Balatonszárszóra ahol minden este szaunával rásegített a gyógyulásra és egy hét után amikor hazajött ő már jobban volt. Én pedig otthon maradtam egyedül és miután elment hétfő délután lettem nagyon rosszul és csak rosszabbul meg rosszabbul.  Hét közepén mentem el végül dokihoz és az utána bevett antibiotikumoknak hála kezdtem csak embernek érezni magam megint..
Szóval végül apu jött és én meg voltam annyira jól, hogy legalább  tudtam sorolni mit hova fúrjon, szereljen, pakoljon, kertet ásson... és Iminek is  : )
Felkerültek a függönytartók a falra (jó hír, hogy a függönyöket is megrendeltük, sikerült a mai napon ezt is végre valahára !!!  : ) ) aztán pár újabb lámpa a plafonra, eltűnt újabb pár doboz, elkerültek a könyvek a nappaliból a földről a kisszobába és a nappali tiszta és üres lett, hogy szépen fogadja a nemsokára érkező  nappali összeállítást amit rendeltünk meg végül de a legfontosabb hogy a sok-sok hímzésem is a falakon  van végre !!!
De beszéljenek a képek  : )

My dad came to help us last weekend again: mounted and installed lots of things anew, and Imi too, here some pictures:

előszoba / hall:

nappali /living room:
waiting for the furniture to arrive..






frissen nyírt fű
és felásott ágyás virágoskertnek:
freshly cut lawn and new little flowerbed:


Őszi kosárka a terasz sarkában
autumn basket in the corner of the patio:

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online