2010. június 13., vasárnap

Keretezőnél jártam / My works in frame

Előző hétvégén szombaton apu szülinapját ünnepeltük a kertben nagyon finom ebéddel és sütikkel meg óriás szelet dinnyével , utána meg névnapozni mentünk du-este Imi unokatesójáékhoz Ritáékhoz. Vasárnap otthon ügyködtünk, Imi bojlert cserélt.... Du meg kimentünk a VárosLigetbe de nagyon meleg volt és nem maradtunk sokat, inkább hazajöttünk a hűvős lakásba pihenni és TVben nézni a vágtázó pacikat.
Az elmúlt hét is elég sűrű volt, későn értem szinte minden nap haza és nem nagyon haladtam egyik kézimunkámmal sem...Újba nem kezdtem bele, de van pár folyamatban levő ajándékba készülő meglepi munkám, majd mutatom egyesével amint sikerül őket végre készre varratni anyuval és eljut a tulajdonosukhoz is.. (nem lesz egyszerű a készre varrás mert anyunak rengeteg tennivalója van a kertben munka után és hétvégén is és nem merem megkérni rá... jövő héten pl tizenpár kiló epret is vinnék neki befőzni (nagyon szeretem az eperlekvárt), de tyúkfarm (apu harminc tyúkot nevel pár hete a hátsó udvaron) vágás és pucolás is lesz, hívtak segíteni.. aztán nagy tapétázás projekt is indul nemsokára, abba is megyek bsegíteni... a pihenés esetleg unatkozás ismeretlen fogalom otthon  :))  )

De addig is amíg újat tudok mutatni, jó hír, hogy voltam megint a keretezőnél és elhoztam a képeim:

I had a very busy week last week and almost did any stitching.. I did not started anything new just worked on the started ones I plan to give away this Month as gifts - all surprise until the owner will get it  :)
  
Good news though, I've brought home my framed pics and here they are:
Sandra, this will be on the way to you soon!  : )

Futottam a nap után, de csak ilyenre sikerültek.. 
I was running after the sunlight but could not take very good pics..

Végül, de nem utolsóként megemlítem, hogy tegnap szintén nagyon szép délutánt töltöttük Ágival  Böbénél Gödön, köszi szépen a meghívást és a kedves vendéglátást meg a teljes kincsestárad feltárását előttünk   : )

Last but not least I have to mention that Agi and myself spent a great afternoon yesterday at Böbe's place in Göd, thank you very much again for the invitation and the hospitality and the lots of wonderful things you did shown to us!

Puszi, MSE

További ajándékaim - május 30-ikán kaptam /Further gifts received on May 30th

Adél ajándékkal várt és lepett meg minket május 30-kán amikor elmentünk hozzá csajos hímzős talira.
Kaptam egy szép mintás anyagot, ThreadworkX fonalakat és 2 apróka szépséges tűpárna hímzést szivecskés gombostűkkel, nagyon-nagyon szépen köszönöm !

Adel surprised us with a wonderful present when we went to her for a crossstich afternoon get-together on May 30th. I got a nice colourful fabric, ThreadworX threads, 2 miniature pin pillows with 3 heart-pins, thank you again so much!


 
 KÖSZI! / THANK YOU!

És Ági is meglepett egy nagyon szép szalaghímzéses mintával és szatyorral amire rá kell majd hímezni, nagyon köszi ezt is! Már csak meg kellene tanulni szalagokkal is varázsolni .. Remélem egyszer együtt majd megtanuljuk és elkészítjük  : ) Nagyon régóta vágyok egy szalaghímzéses könyvre -egyszer láttam a Művészetek Palotájában levő boltban amikor Liszt Ferenc Kamarazenekar koncerten voltunk Imivel, a koncert szünetjében, azóta bánom, hogy ott akkor nem vettem meg... 

And Agi also surprised us with a beautiful chart and a bag to put onto the chart's ribbon wonder. Thank you again Agi to you also! Hope once we will learn how to stitch with ribbons and we will complete it together  : )
I want a book about this since very long time as well..

KÖSZI! / THANK YOU!
Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online