2012. június 10., vasárnap

Virágos táska és asztalterítők

Ma reggel arra ébredtem, hogy muszály táskát varrnom. Ezt a szép virágos hímzést már nagyon rég táskának álmodtam meg és most végre eljött az ő ideje is.

A hímzés nem nagyon ment a múlt héten és hétvégén sem éreztem ellenállhatatlan vágyat, hogy a kezembe vegyem egyiket sem amit mostanában böktem, viszont vasárnap reggelre az előző napi pihenés és kevés hímzés de annál több mosás és takarítás után alkotni akartam !

Reggel 10-kor már a külső rész és a fül kész lett, aztán reggeli után elmentem Ágihoz mert nekem nem volt elég hosszú cipzáram hozzá és a cipzár mellé kaptam tanácsot is, így délután ebéd után folytattam  : )

A cipzár az egyetlen ami még nem került rá, mert hiába a sok jó tanács, még mindig nincs meg a végső megoldásom, hogy is  varrjam oda : (  De majd jövő szombaton biztos megoldjuk közösen együtt   : )

Na akkor mutatok:

 reggeli állapot:
 délutáni folytatás:

és már csak a cipzár kell és kész lesz:


És visszamegyek két héttel ezelőttre: 
Edit küldött Sándorral egy gyönyörű abroszt nekem, nagyon köszönöm !!!

Hímezhető készlet jó sok fonallal, de nem tudom, hogy valaha is nekiesek a bögréket szálöltéssel szép színesre kivarrni, nekem már így is nagyon tetszik, és tökéletes a dohányzó asztalra  : )


És Mariskától is kaptam egy csodaszép abroszkát, szintén a dohányzóra - meghímezte nekem előbb mint ahogy én tettem volna egyiket amit akartam a Kazuko Aoki könyvemből:

nem túl jó kép,ezt igy majd újrafotózom ...

És gyönyörűen körbeazsúrozta is (ugye jól tudom, hogy ez a neve)

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online