2011. február 2., szerda

Tucson Sunday

Vasárnap úszkáltam a szálloda medencéjében és napoztam egyet reggeli után (nem kértem meg senkit, hogy fényképezzen le), délután pedig elmentem vásárolgatni is, ahogy azt Imi már nagyon türelmetlenül várta - mert egész listát írt az elektronikai cuccokról amik neki kellenek és meg kellett vennem : ) Vettem pár egyéb cuccot is, pár ruhát Iminek meg nekem és pár apróságot ajándékba is, de azokat se fényképeztem, talán majd otthon..
Kinéztem pár hímzős boltot is a neten, hogy elmegyek oda is - de képzeljétek, nemhogy vasárnap de még hétfőn sincsenek nyitva!
Igy maradt a kedd, ma útban a reptér fele - de fél óra sem volt elég mindet megnézni benne és legalább 1-2 dolgot eldönteni mit is akarok megvenni a rengeteg mindenből - majdnem lekéstem a gépem Texas fele....
Tényleg Kánaán-bolt volt, ahogy Judd25 írta : )

On Sunday I was swimming and sun-bathing at the hotel's pool (no pictures taken there) and in the afternoon I went to do some shopping too. I had a one page list of electronics from Imi what to buy for him..
I also searched on the internet for some stitching shops but none are open on Sundays and not even on Mondays! So I did a quick stop in my way to the Airport today and it was such a big shop full of beauties that I almost missed my flight to Huoston and then Austin Texas.. : )
És a Lizzie Kate hónapok amiket én is elkezdtem SAL-ba varrni, a boltba ki voltak téve készre varrva : ))

And the Lizzie Kate months which I am also just stitching in SAL, were out in the shop too, both finished as pillows : ))Jövő héten ha már otthon leszek, majd mutatom az enyémet is, jobb oldaliból még mindig a tavalyi 3 hónap van meg csak, a bal oldaliból pedig elkészült a január. És a SAL harmadik fajta hónapjait is akarom hímezni, de azt még egyelőre nem kezdtem el, "megfelelő" anyag hiányában  :) de remélem az otthon rám váró Cenina csomagban meglesz majd az is és pillanatok alatt el fog készülni abból is a január  :))

És jó hír, egy kupac - az első rendelési adag Shelly gombcsomag megérkezett Böbéhez!
Jövő héten remélem megkapom és azonnal szólok meg továbbítom is az elsőknek akiké megjött már és tudom küldeni vagy odaadni.Tucson Saturday

Néhány kép a szombat délutáni kirándulásomról is:
Some pictures from my Saturday afternoon too:


Megkértem egy férfit, hogy fényképezzen le és azt mondta öleljem meg és pusziljam meg a kaktuszt, megtettem :  )
I asked a men to take a picture of me and he said I have to hug and kiss the cactus, so here it is too  : )


és néhány állat meg madár amit láttam:
and some animals and birds I have seen:Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online