2014. február 1., szombat

Excited

Egy nagyon dolgozós hét után mikor még tegnap is éjfélig ültem a gép előtt, már hajnalban izgatott gondolatokkal telve ébredtem. Mert szombat van és találkozós nap !!!

After a very busy working week when even yesterday, on Friday was in front of my computer till after midnight, I still woke up very early, excited about today's day !!!

Ajándékaim útra készen :  )
My presents are packed   : )

És még pár varrógépes kanyar és kézi öltés meg szalagozás után, a nagy része a mutatnivalóimnak is  : )
And after some turns with the sewing machine and some hand sewing and ribbon bowing too, majority of my stash is also ready to show  : )

És azért a nagy része, mert még Karácsony után arra gondoltam, befejezek pár legalább egy éve megkezdett és még be nem fejezett mintát. És egyik volt a jobb alsó Blackbird Design Floral Gift minta..... Aztán ez lett belőle. Befejeztem másik kettőt ami még elkezdett BBD volt és hímzetem melléjük még párat   : ) De nem adom fel, az alsó is el fog készülni még ha újabb pár darab is készül majd mellé !!!   : ))

And majority because it all started to finish some of  the last Year's UFOs. And one of them was the Blackbird Design Floral Gift on the right bottom of the picture... And this is what it turned to be. I finished another two I had started last Year and then stitched some more beside them   : ) But I will not give up, I will surely finish this bottom one too, even it will take to have some more new ones!!!  : ))


Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online