2012. július 8., vasárnap

Az elmúlt két hét rengeteg sokmindene

Már megint eltelt két hét amióta nem írtam, és olyan sokminden van amiről be kell számolnom és meg kell mutatnom! De nem a legrégebbi dologgal, hanem a legújabbal kezdem : )

Annyira megtetszettek Ági szépségei és olyan vágyakozva nézhettem rájuk, hogy múlt hétvégén megajándékozott velük névnapom alkalmából. Ági, szebb és jobb ajándékot nem is kaphattam volna! És hogy mennyire így van ez, mutatom is:
 35 count flax Edinburgh linen  Zweigart

Meghímeztem ezt a csodaszép mintát és pont akkora lett, hogy ráfér a dobozkám tetejére amit még Böbétől kaptam tavaly szintén ajándékba és apu lelakkozta és csak arra várt, hogy valami rákerüljön:

És akkor az ajándékaim: 
A második szépséget is elkezdtem, majd mutatom azt is nemsokára!

És még egy gyönyörű nyakéket is kaptam, amit már kétszer is a nyakamba akasztottam múlt héten, és sokan megcsodálták, hogy milyen szép - nekem is nagyon-nagyon tetszik! 
(és olyan jó, hogy nem ragad - a fémlapú nyakékeim rácuppannak a bőrőmre ebben a nagy melegben)

És köszönöm a csodás vendéglátást is már megint, olyan jó volt pihenni és közben egy kicsit hímezni meg beszélgetni veletek!

És addig maradtunk, amíg Adél befejezte a nekem készülő meseszép kendőmet, imádom és nagyon-nagyon köszönöm!! Otthon hozzá is akasztottam a korábban kapott rózsa-kitűzőt amire Imi azt mondta, hogy így már nagyon nagymamás, de azért lefényképezett benne :)

És én is adtam mindenkinek szép ajándékot, de mivel Mariska még nem kapta meg az övét, addig titok és meglepetés... Kivettem a DHL-es zsákból és szépen beecsomagoltam, de igencsak átlátszik, ezért csak részletet mutatok belőle  :))


Annál inkább mutatom amiket magamnak vásároltam még  :)
Gyönyörű mintákhoz csodaszép színes anyagokat és szőrős fonalat:

Ehhez hasonló kislányok kerülnek majd rájuk:

 és a tél fele közeledve, imádnivaló hóember minták is:

Őszi mintácska is és fonalakhoz karikák:

Na meg sok-sok fonal:

És még mutatom a TheaG lepkés képem is, alig haladtam vele, ebben a nagy melegben nem esik annyira jól , hogy szinte minden szemet más színnel hímezzek a 35-ös anyagra...

Az Éva kézimunka üzletbe még április elején rendelt készleteim pedig még mindig nem érkeztek meg és már nemsokára hónap végén kiállítás lesz-  így idén már biztos nem lesznek TheaG lepkéim kint...

Na mára ennyi, jó sokat írtam és mutattam, még lenne de már nem ma ..  )
Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online