2011. október 7., péntek

Raleigh Durham

Átrepültem New York államból Észak Karolinába és most itt vagyok Raleigh és Durham városok között a Research Triangle Park-ba. 
Mutatom az utolsó szállásom, fidres-fodros kockás-pöttyös romantikus szobácskám  : )

 
A 3 csodaszép virágos kép közül ime egyikük közelről is:
  
és a fürdőszoba képe ez a gyönyörűséges lepke:

Már csak pár megbeszélés itt ma és holnap indulok hazafele!!!!
És a New York-i élelmiszerbolton kívül eddig még egyetlen másik boltba sem jutottam el, így a ma délutáni program a környékbeli összes Pláza meglátogatása !!!  : )
És képzeljétek, Armonk-ban a tréning után vártam a reptéren a repülőre pár másik lánnyal együtt a tréningről  és elővettem a hímzésem és a másik lány mellettem pedig elővett egy zoknit amit éppen kötött és kiderült, hogy ismeri az RTP környékét és felírt nekem két anyagos-hímzős boltot is!!! Már alig várom, hogy beírjam a GPS-be és elinduljak felfedezni őket is! És persze Iminek is kell vennem újból vmi elektronikát, úgyhogy indulok is nemsokára pénzt költeni  : )

Holnap pedig indulok hazafele Washington-on és New York-on keresztül Budapestre, otthoni idő szerint dél körül remélem már otthon leszek...

Armonk és az IBM

Armonkban van az IBM székhelye, ott voltam két napig egy szuperjó vezetőtovábbképző tréningen az IBM Learning Center-ben.  Ráadásul még az egyik nyugalmazott nagyvezető Nick Donofrio is eljött és tartott nekünk egy hihetetlenül megihlető-inspiráló beszédet. A tréning után pedig a Székhely épületébe is bejutottunk és végigjártuk, még a nagy tanácsteremben is voltam, óriási élmény volt !!! Ott nem engedtek fényképezni, de lefotóztattam magam az IBM két alapítójával az idősebb és fiatalabb Thomas J Watson-al  : )
+ egy nem annyira jó kép az épület bejárata előtt:

És egy kis történelem itt és itt és még sok más helyen találtok a neten, meg kérdezhettek tőlem is  : ))

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online