2012. szeptember 30., vasárnap

Egy hosszú hét után / After a long week

Egy hosszú munkás hét után fáradtan és kimerülten mégis nagy elszántsággal és korán reggel egy vigyorival kezdtem a napot : ) Aztán a BBD Small Token-be is böktem párat  és a LaDDa Smell my Feet mintára is a még hiányzó feliratot amíg Imi hazaért ebéd előtt. 
Ebéd után hímeztem egy nagyon kevés sírkőfeliratot, elkészült az első sor (előző este már nem volt erőm és elfogyott a szálam is és újat nem kezdtem na meg el is aludtam fölötte ..)  és már alig egy kevéske maradt a fekete fonalból míg a rendelt csomagomról még mindig nem tudom, hogy elindult-e...  Aztán varrtam még egy pár virágszirmot és levelet a BBD-be és gondoltam egyet és varázsoltam még egy vigyorit : ) És reggel még elkezdtem még egy másik mintát is, de abból még nincs mit mutatni azt majd talán holnap.

A hét minden napjára jutott egy rövidebb vagy éppen hosszabb szó és szinte mindegyik éjfél után készült el, ráadásul vámpír és gonosz szellemes filmek közben böktem, amik után hiába voltam nagyon fáradt, alig tudtam elaludni :) ja és persze másnap zombiként ébredtem és kezdődött egy újabb hosszú nap.
És 6 napos volt ez a hét, de viszont most utána hármat pihenek.
 

Ezt még a múltkori hímzős hétvégén elkezdtem és vasárnap utána majnem be is fejeztem, de aztán a fenti miatt félrekerült, ma viszont a Halloween-i hajrában elkészült :)
És a kertben nőtt napraforgóm is beérett, a madárkák fognak jóllakni belőle ha már nagyon hideg lesz.

És íme a hajnali meg a délutáni vigyorijaim is.
Kb egy óra volt a hímzés és még hátra az összevarrás.

Ezt is elkedtem, mert megvolt 2 fonalam az ötből ami kell hozzá de a várrva várt csomagban van a többi és nemsokára már nem tudom folytatni....
A lemenő napnál ez a kép nagyon nem lett jó de majd holnap újra fotózom és felteszek egy jobbat:

Nagyon termékeny voltam ma, ugye?
Főleg hogy Imi egész éjjel utazott és most ebéd utántól alszik, 
de aztán mire én végképp kidőlök lehet, hogy ő meg majd felébred.. vagy lehet hogy már csak holnap reggel.. De olyan jó, mert 2 nap szabin leszek! 

Mára ennyi de holnap még biztos jövök és mutatok.

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online