2011. február 2., szerda

Tucson Sunday

Vasárnap úszkáltam a szálloda medencéjében és napoztam egyet reggeli után (nem kértem meg senkit, hogy fényképezzen le), délután pedig elmentem vásárolgatni is, ahogy azt Imi már nagyon türelmetlenül várta - mert egész listát írt az elektronikai cuccokról amik neki kellenek és meg kellett vennem : ) Vettem pár egyéb cuccot is, pár ruhát Iminek meg nekem és pár apróságot ajándékba is, de azokat se fényképeztem, talán majd otthon..
Kinéztem pár hímzős boltot is a neten, hogy elmegyek oda is - de képzeljétek, nemhogy vasárnap de még hétfőn sincsenek nyitva!
Igy maradt a kedd, ma útban a reptér fele - de fél óra sem volt elég mindet megnézni benne és legalább 1-2 dolgot eldönteni mit is akarok megvenni a rengeteg mindenből - majdnem lekéstem a gépem Texas fele....
Tényleg Kánaán-bolt volt, ahogy Judd25 írta : )

On Sunday I was swimming and sun-bathing at the hotel's pool (no pictures taken there) and in the afternoon I went to do some shopping too. I had a one page list of electronics from Imi what to buy for him..
I also searched on the internet for some stitching shops but none are open on Sundays and not even on Mondays! So I did a quick stop in my way to the Airport today and it was such a big shop full of beauties that I almost missed my flight to Huoston and then Austin Texas.. : )
És a Lizzie Kate hónapok amiket én is elkezdtem SAL-ba varrni, a boltba ki voltak téve készre varrva : ))

And the Lizzie Kate months which I am also just stitching in SAL, were out in the shop too, both finished as pillows : ))Jövő héten ha már otthon leszek, majd mutatom az enyémet is, jobb oldaliból még mindig a tavalyi 3 hónap van meg csak, a bal oldaliból pedig elkészült a január. És a SAL harmadik fajta hónapjait is akarom hímezni, de azt még egyelőre nem kezdtem el, "megfelelő" anyag hiányában  :) de remélem az otthon rám váró Cenina csomagban meglesz majd az is és pillanatok alatt el fog készülni abból is a január  :))

És jó hír, egy kupac - az első rendelési adag Shelly gombcsomag megérkezett Böbéhez!
Jövő héten remélem megkapom és azonnal szólok meg továbbítom is az elsőknek akiké megjött már és tudom küldeni vagy odaadni.12 megjegyzés:

 1. Most visszaolvasom, merre is jártál!:o) Hát ez egy álom, amiket fényképeztél! Köszi érte! Mi szem szájnak ingere...

  VálaszTörlés
 2. Jajj, jajj, ez nem ér! Ez felér egy államellenes izgatással!!!

  VálaszTörlés
 3. Hűűűha, nem semmi. De jóóóó nekeeeed :-))))

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó látni, micsoda választék volt mindenből:) Nagyon szeretem az állványra felpakolt fonalak látványát:))))

  VálaszTörlés
 5. Milyen jó neked!
  Remélem, sikerült bevásárolnod (mint Kínában)!!

  VálaszTörlés
 6. Lovely store! Full of goodies... a joy for a stitcher! :) Have fun in Texas, I lived there years ago, in Austin and I loved it.

  VálaszTörlés
 7. Egyetértek Cili. El tudod képzelni, hogy milyen volt nem tudni mindent jól megnézni mert rohannom kellett a reptérre...

  VálaszTörlés
 8. Főkolomp: sajnos nem volt olyan olcsó mint Kínában és alig volt időm jól körülnézni, ezért csak pár dolgot vettem..

  VálaszTörlés
 9. Thanks Michelle! I spend only one day in Austin, it is soo cold over here !

  VálaszTörlés
 10. Hűha! Ez aztán kézimunka paradicsom! Kíváncsi vagyok, hogy miket vettél!

  VálaszTörlés
 11. U, de jó kis hely! De jó lehetett ide beszabadulni!

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online