2010. június 25., péntek

Meglepi Ajándékok - fotók nélkül / Surprize Gifts - without photoes

Hétvégén kaptam egy kis varrógépes segítséget anyutól és hét elején befejeztem a végleges összevarrást, elkészültem Dóra ajándékával amit a sok hozzászólása miatt ígértem neki már jó egy hónappal ezelőtt  :) Bocsi, hogy ilyen sokáig tartott. (pedig csak egy kis apróság). Remélem most már hamar el is jut hozzád, addig nem mutatom : )  (pedig úgy szeretném! a képem is megvan róla  :))) )

I got some help from my mum last weekend, she did sewed my stitches I needed to. I so finally finished Dora's present which I've promised her a month ago already due to the many comments she wrote into my blog  :) 
I'm sorry it took so long, though it is only a very little something. I hope it gets to you soon now, I will not show the picture of it till then - despite I would soo much love to : )))


Aztán anyu készre varrta a SWAP ajándékom is ami mellé a héten még készült egy kis apróság és vásároltam hozzá további pár apróságot is még és indulhat ez is végre a leendő tulajdonosához...

Then, my mum sewed my SWAP gift also beside which I still made another little something during the week, and purchased some additional little stash too and finally ready to fly to the new owner as well..


Múlt hét vasárnap reggel készült Menda s Árpika második házassági évfordulójára szintén egy kis apróság..

On Sunday morning I did another little present for my friends' Menda and Arpika' 2nd wedding anniversary..


Kicsit több mint 2 héttel ezelőtt kezdtem és múlt hét elején fejeztem be egy szülinapi ajándékot is - amit szintén nem tudok mutatni, mert nem adtam még ezt sem át...(pedig ezt is úgy szeretném, van mellé még sok egyéb szépség is, mindet le is fényképeztem már.. )

I started and was stitching a Birthday present two weeks ago also  - which also cannot show as not yet handed over...



Vagyis nem tudok mutatni semmit... Vagy mégis?, esetleg apró részleteket?! na jó, nagy nehezen csak kibírom még egy kevés ideig.. És inkább elkezdek hímezni valamit amit mutathatok is.
Nektek is nagy kihívás eldönteni mi kerüljön sorra következőnek a rengeteg terv közül?
Valahogy csak döntésre jutok még ma este..

So I cannot show today anything ..Or? Maybe little portions?! No, I will somehow survive without showing until I really can.. Instead I will start to stitch something I will be able to show.
Is it challenging for you as well to pick the next project out of the thousand plans you have?
Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online