2012. július 29., vasárnap

Hazaértem és Kiállítás

Kicsit kalandosan, mert Raleigh-ból közel egy óra késéssel indult a gép este 8 után  (otthoni idő szerint már hajnali 2-kor) ami késést nem hozott be, így éppen csak futva értem el a másik gépet a szomszédos terminál túlsó végén ahol már az utolsó felszólítást mondták be a hangosba.
A több kilométernek tűnő hosszú távot aztán volt időm kipihenni, mert közel másfél órát várt még a gép a kifutón amíg felszállhatott a rossz időjárás és a feltorlódott gépek miatt  : (  Én egyből kidőltem és csak az órámon néztem egy jó óra alvás után, hogy mennyi idő eltelt és a gép még a kerekein a földön.. De aztán végre elindultunk és több mint 8 óra út következett. Mikor délbe ébresztettek és hozták a reggelit, tudtam, hogy az 1 órakor Frankfurtból induló gépnek búcsút mondhatok : (
4 óra várakozás után, következő géppel "már" este 8 kor otthon voltam  : ))

És egy otthoni saját ágyikóban és végre megint Imivel töltött éjszaka után, finom teraszon előkészített reggeli várt, utána nem sokkal később családi ebéd és névnapi ajándékok és éppen csak időben értünk oda a Keresztszemes Kiállítás 1 órakor kezdődő megnyitójára.

És mekkora öröm! Marika, Adél, Ági és én is díjazottak lettünk! Úgy sajnálom, hogy Andi kimaradt pedig olyan gyönyörűek voltak az ő apróka tűpárnái is amiket készített !!! és mekkora óriási munka 1x1 apróka xekkel hímezve !!


Ezekkel neveztem, első a díjazott kistáska, utána az otthon Húsvétkor hímzett kispárna, majd a DFEA Eper és Málna:

  

  Mariska Áginak ajádékozott gyönyörű díjazott táskája:
Ági és Adél szépséges virágai:
 
 Andi tűpárnái:
Ágit szólították legelsőnek:
ABC szerint kicsit később engem:
Látszik a napos tengerpart nyoma a hátamon  : )
Majd Mariskát, Adéllal ketten vettük át az övét:
És Adélt is:

 És még Ági unokája is kapott díjat !!!

Itt pedig már a boltban együtt is lekapott minket Imi, amerikai csokiosztás közben:

És végül de nem utolsó sorban az első három, gyönyörű munkák, nagyon megérdemelt díjak, Gratula nekik és mindenki más díjazott és nem díjazottnak  egyaránt akinek ott kint a sok szép munkája és keze nyoma , egy egész év energiája és szíve-lelke.
 




Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online