2012. július 23., hétfő

Amerika harmadik rész - Hímzős Szombat

Egész héten nagyon meleg és párás idő volt. Aztán csütörtökön és pénteken este is vihar: zuhogó esővel, erős széllel. Nappalra maradt a 97-107 F /38-41C fok és a pára is, csak éppen a nap nem akart sütni... 

Szombaton a kora reggeli 2.5 mérföld/ kicsit több mint 4 km futás és ennek megfelelő 220 kalória elégetése után jól bereggeliztem és majdnem egész napon át hímeztem  : )
Futás után még pihenésképpen befejeztem a filmet amit a gépen futás közben néztem azután lezuhanyoztam és beszéltem a lányokkal  - akik együtt de nélkülem töltötték odahaza a hímzős hétvégét és mesélték, hogy milyen finomat ebédeltek és már lelkesen hímeznek. Ezek után nekem is muszály volt reggeli után velük együtt távhímezni  : )) 

Csak miután befejeztem ezt késő délután, indultam estebédelni és vásárolni (megint : ) )
(ez a minta és párjai meg a hozzá tartozó fonalak voltak elől és hoztam a nagy rohanásba magammal, és mivel nagyon tetszik újból meghímeztem)

Blackbird Designs: Woodland Berries 
32 count Vintage Country Mocha Belfast Zweigart 
Belle Soie Crescent Colours & Dinky-Dyes silk threads

De holnap jön egy újabb JJ csomag a szállodába és benne lesz a boszicipő szövegéhez szükséges fonal is, és a másik kismintához még kellő fonalak, így holnap délutántól majd ezt folytatom:

La D Da: Something Wicked


És mutatom a repülőn hímzettet is:

Blacbird Designs: Pumpkin Blossom pincushion

A párja, a Pumpkin Blossom Sewing Box lesz majd a soron következő, talán  majd az  úton hazafele..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online