2010. július 23., péntek

Keresztszemes Kiállítás és Verseny / Cross Stitch Exhibition and Competition 2010

Vasárnap estig lehet még nevezni és hímzéseket leadni az idei Éva Kézimunka Keresztszemes Kiállításra és Versenyre ami a Bp-i Campona Bevásárlóközpontban lesz július 31- augusztus 8 között, jövő hét szombaton, július 31-én du 1 órakor lesz a megnyitó és a nyertesek díjazása.
Nevezni max 10 darab kézimunkával lehet és mivel több picikém készült az elmúlt egy évben mint nagyobb,  kiválasztottam mind közül a legjobban tetsző10-et, ezeket viszem, ime:

Sunday is the deadline to enter for this Year's Cross Stitch Exhibition and Competition organized in the Campona Mall by the Eva Stitching Shop in Budapest and which will be open from July 31st till August 8th.
The opening and prizing ceremony will be at 1pm on July 31st.
Since I made more little ones than bigger works in the past Year, this time I will have the maximum 10 pieces of beauties out, here they are, ready to go :

6 megjegyzés:

 1. All are beautiful. Good luck!

  Hugs,
  Michelle

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépek, így egy képre szerkesztve is.

  VálaszTörlés
 3. Szépek bizony! Remélem idén el fogok tudni menni a kiállításra.

  VálaszTörlés
 4. Kimegyek és megnézem élőben is :) Szépeket viszel, a Nimue képekért odavagyok, szerepelnek a soha véget nem érő listámon :)
  Én egyszer vittem képeket erre a kiállításra, 3 kerete megsérült az ő hibájukból, jól látható nem javítható hibák, és még nekik állt feljebb. Azóta én soha sehova nem viszek semmit és nem is fogok. Nemhogy elnézést nem kértek, még......... gondold ide :(

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szépek , remélem, fel tudunk menni, és megnézhetem őket élőben is.

  VálaszTörlés
 6. Ezek aztán, a szépséges alkotások!:)

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online